- Makaron
- bakłażan
- czosnek
- seler
- pietruszka
- marchewka
- dynia
- oliwa
- sól
- pieprz
- ser feta
- natka pietruszki
W piekarniku upiekłam warzywa pokrojone w kostkę,(czosnek przekrojony na pół w łupinie), polane odrobiną oliwy, posypane solą i pieprzem.
Ugotowałam makaron, dodałam warzywa, odrobinę sera feta, natkę, wymieszałam.
Pyszne!
mniam!
OdpowiedzUsuńzdjęcie!zdjęcie poproszę!
OdpowiedzUsuńza późno...:D zeżarte:DDDD
Usuńtak podejrzewałam. tesz bym nie wytrzymała.
Usuńkolory musiały być cudne!
Usuńkolory też były:)
Usuńa ja ciagle w starym poscie :PP
OdpowiedzUsuńnajważniejsze, że Ci się Rybeńko udało zdążyć na czas!
Usuńsoory, nie poinformowałam o nowym poście
Usuńtakie zarelko uwielbiam:)
OdpowiedzUsuńwbijaj do mnie:)
Usuńoj, pychota :)
OdpowiedzUsuńmoge porcje jeszcze zrobić. o ile jej nie zjem.
UsuńOj, guodnam.
OdpowiedzUsuńja jeszcze nie:)
Usuńspróbuj ja najbardziej lubię pieczoną z oliwą solą i pieprzem:)
OdpowiedzUsuńJa dziś zrobiłam podobną mieszankę na patelni, ale dyni nie miałam. Patrzę jednak na nie tęsknie i coś na pewno wymodzę w tym tygodniu, dziękuję za przepis :)
OdpowiedzUsuńCiekawa jestem co to będzie u Ciebie za przepis:)
UsuńDobrze, że przypomniałaś o dyni. Dynia rozświetli najzimniejszą jesień :)
OdpowiedzUsuń