"Żyjemy a dopóki żyjemy wszystko jest możliwe".- Roz

poniedziałek, 2 września 2013

zaczyna się sezon na dynię


  • Makaron
  • bakłażan
  • czosnek
  • seler
  • pietruszka
  • marchewka
  • dynia
  • oliwa
  • sól 
  • pieprz
  • ser feta
  • natka pietruszki
W piekarniku upiekłam warzywa pokrojone w kostkę,(czosnek przekrojony na pół w łupinie), polane odrobiną oliwy, posypane solą i pieprzem.
Ugotowałam makaron, dodałam warzywa, odrobinę sera feta, natkę, wymieszałam.
Pyszne!

19 komentarzy:

  1. zdjęcie!zdjęcie poproszę!

    OdpowiedzUsuń
  2. a ja ciagle w starym poscie :PP

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. najważniejsze, że Ci się Rybeńko udało zdążyć na czas!

      Usuń
    2. soory, nie poinformowałam o nowym poście

      Usuń
  3. Odpowiedzi
    1. moge porcje jeszcze zrobić. o ile jej nie zjem.

      Usuń
  4. spróbuj ja najbardziej lubię pieczoną z oliwą solą i pieprzem:)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ja dziś zrobiłam podobną mieszankę na patelni, ale dyni nie miałam. Patrzę jednak na nie tęsknie i coś na pewno wymodzę w tym tygodniu, dziękuję za przepis :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ciekawa jestem co to będzie u Ciebie za przepis:)

      Usuń
  6. Dobrze, że przypomniałaś o dyni. Dynia rozświetli najzimniejszą jesień :)

    OdpowiedzUsuń

Miło by było jakbyś zostawił komentarz, chyba że jesteś trollem to spadaj