"Żyjemy a dopóki żyjemy wszystko jest możliwe".- Roz

poniedziałek, 15 grudnia 2014

schab

http://www.jakugotujesz.pl/recipes/schab-dlugodojrzewajacy/




Teraz tylko trzeba uważać na koty:DDD

23 komentarze:

  1. Nigdy sama nie robiłam takiego, ale znam przepis, bo robiła moja ciocia, zawsze mnie zastanawiał ten cukier :p

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. niby wiem, cukier i sól
      ale czy nie będzie zbyt wyczuwalny w smaku?

      Usuń
    2. za cztery dni sprawdzę, hm w pokoju mi jedzie czosnkiem:PPP

      Usuń
    3. schab robiłam na Wielkanoc, cukier nie jest wyczuwalny w smaku. Ponoć im schab dłużej leży/wisi tym jest lepszy.

      Usuń
    4. ale ogólnie dobry był?

      Usuń
  2. mnie ta rajstópka odstręcza :P

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. noo,rajstópka wymiata:))

      Usuń
    2. ja pożyczyłam od mojej Mamy kawałek rajtuza :))))) ( a może rajtuzy )

      Usuń
    3. viki, ale ona raczej jest wyprana. ;) prawda, Futi?
      i przed jedzeniem mozna zdjonc ;)

      Usuń
    4. nie uprany bo nie używany

      Usuń
  3. czego to ludzie nie wymyslom!!

    OdpowiedzUsuń
  4. Gdzie go w końcu powiesiłaś??

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. w pokoju nad sofą :PP

      Usuń
    2. Ty się kotów obawiasz??,nikogo nie wpuszczaj do domu,bo Ci wyciągną z tej ładniej rajstópki i zeżrom z nad tej sofy:)))

      Usuń
    3. spoko, dzieci juz zapowiedziały ze z rajstopki nie jedzom:P sama zjem:D

      Usuń
    4. zresztą mało będzie, bo zrobiłam z 600 g

      Usuń

Miło by było jakbyś zostawił komentarz, chyba że jesteś trollem to spadaj